• ✔ Handgemaakt in België

  • ✔ Bestendig tegen corrosie en UV

  • ✔ Montagesysteem met schroef of zelfklevend


Ontdek het strakke en exclusieve design van SFERA LUNA BTicino in de kleur zwart. Bij Plexi-View te Sint-Gillis-Waas, in regio Sint-Niklaas, vindt u een uitgebreid assortiment aan parlofonen. We zijn al jaren actief als fabrikant van huisnummers, naamborden en unieke brievenbussen. U vindt bij ons altijd een exemplaar dat aan uw wensen voldoet.


Bekijk onze naamplaten


Ontdek de mogelijkheden van de SFERA LUNA BTicino in de kleur zwart

De SFERA LUNA BTicino in de kleur zwart heeft een uniek ontwerp, een strak design en kan worden gecombineerd met een codeklavier of badgelezer. Daarnaast is de parlofoon te personaliseren met gegraveerde huisnummers en/of namen, residentie en meer. Er is volledig maatwerk verkrijgbaar voor privé- of projectbouw. Daarnaast is de SFERA LUNA BTicino in de kleur zwart vandalismebestendig.

Bekijk ons uitgebreide aanbod en bestel

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan parlofonen van BTicino. Daardoor vindt u altijd een exemplaar dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor pakketbrievenbussen met een parlofoon? De mogelijkheden zijn eindeloos! Heeft u vragen voordat u een bestelling plaatst? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar [email protected] of door een e-mail te sturen naar +32 (0)3 766 11 32.